DAR Z NEBIES NIELEN NA HYPERPIGMENTÁCIE !!!

GIGI Laboratories opäť prináša špeciálnu kozmetologickú terapiu s inovatívnymi „MEDICAL GRADE“ ingredienciami. Absolútnou celosvetovou novinkou je využitie KYSELINY TRANEXÁMOVEJ  v kozmetológii.

Ide o látku, ktorá sa doposiaľ využívala iba v medicíne ako liečivo na zastavenie krvácania hlavne v chirurgii. Štúdie však ukázali, že má excelentné výsledky v oblasti terapie hyperpigmentácií rôzneho pôvodu napr. melazma či post-traumatické pigmentácie. V dermatológii sa podáva per os vo forme tabliet, alebo injekčne. V kozmetológii sa začína objavovať v niektorých sérach či krémoch. V GIGI, ale zvolili inovatívny prístup a vyvinuli špeciálne profesionálne topické prípravky s nanotechnológiou! Ide o inovatívny peeling 6v1  GIGI PROMEDIC RETIN A PEELING TTR3 PRO  s obsahom kyseliny tranexámovejGIGI PROMEDIC MESOPRO TTR3 – ANTIPIGMENTAČNÝ MEZOTRAPEUTICKÝ KOKTEJL !!!

Kyselina tranexámová  sa získava z natívnej aminokyseliny – lizýn. Kyselina tranexámová má veľmi delikátne pôsobenie a nespôsobuje iritáciu. Okrem zosvetlenia pokožky a redukcie hyperpigmentácí, obnovuje kožnú bariéru po traumatizácii, zvyšuje odolnosť kože, zmierňuje zápal a redukuje začervenanie súvisiace s narušenou mikrocirkuláciou a stavom kapilár (teleangiektázie). Zvyšuje bezpečnosť preparátu v súvislosti s aplikáciou na senzitívnu pleť.

Na rozdiel od „klasických peelingových kyselín“ ako je napr. kyselina glykolová, mliečna, salicylová ktoré majú exfoliačný účinok , kyselina tranexámová pracuje na inom princípe. Zabraňuje aktivácii melanínu vplyvom UV žiarenia, inhibuje aktivitu plazminogénu v bazálnych bunkách a v keratinocytoch, tiež tyrozinázy. Má pozitívny vplyv aj na vaskulárny rastový faktor (VEGF).

Viac sa o týchto novinkách dozviete na online školení. Ak sa ho chcete zúčastniť kontaktujte nás!