NOVINKA GIGI NUTRI-PEPTIDE KRÉM S 10% KYSELINOU GLYKOLOVOU

Krém má mierny exfoliačný účinok, ktorý pomáha napraviť škody, urýchliť regeneračné procesy, zabezpečiť pokožke zdravý, žiarivý vzhľad a vyrovnanie reliéfu v krátkom čase. Vyrovnáva sa s hyperkeratózou, redukuje vrásky, udržuje hydratáciu a umožňuje rýchly prienik účinných látok do kože. Spúšťa syntézu nového kolagénu a kyseliny hyaluronovej. Bunky sú naplnené energiou nevyhnutnou pre nápravu poškodení spôsobených oxidačnými a zápalovými procesmi.

Nutri-peptide krém s 10% kyselinou glykolovou je špeciálnymi koktejlom ovocných kyselín, ktorý regeneruje suchú, nerovnomerne sfarbenú a slnkom poškodenú pokožku.

Kyselina glykolová je alfa-hydroxykyselina s nízkou molekulovou hmotnosťou, ktorá umožňuje ľahký prienik do hlbších vrstiev kože. Ukázalo sa, že urýchľuje obnovu buniek a aktívne stimuluje syntézu kolagénu a elastínu. Vďaka svojmu exfoliačnému účinku pomáha odstraňovať odumreté bunky epitelu, vyhladzuje jemné vrásky a zlepšuje stav jaziev.

Benefity aplikácie

Vyhladzujúci a regeneračný účinok – urýchľuje delenie buniek jemným odstraňovaním :zrelých“ buniek epitelu. Tvorba zdravých nových kožných buniek vedie k hladšej textúre pokožky, zjemňuje póry, vyhladzuje jemné vrásky a zosvetľuje pigmentové škvrny spôsobené slnečným žiarením. Krém tiež pomáha pri liečbe akné tým, že odstraňuje kožný maz, ktorý upcháva póry, reguluje prirodzenú produkciu kožného mazu a vyhladzuje jazvy.

Osviežujúci účinok – kyselina glykolová rozpúšťa medzibunkový „tmel“ a pomáha tak oddeliť odumreté bunky epitelu, ktoré sú nahradené novými, zdravými koznými  bunkami  . Krém tiež pomáha čistiť póry, odstrániť prebytočný kožný maz, nečistoty hromadiace sa vplyvom znečisteného vonkajšieho prostredia, make-upu a ďalších faktorov, aby pokožka získala svieži a zdravý vzhľad.

Hĺbková výživa a hydratácia – krém obsahuje okrem kyseliny glykolovej aj  aktívne hydratačné ingrediencie, esenciálne aminokyseliny, proteíny, minerály, vitamíny a antioxidanty. Efektívna  absorpcia aminokyselín hrá kľúčovú úlohu v procese regenerácie buniek a vo zvýšení prirodzenej úrovne vlhkosti.

Výsledok: po aplikácii krému je pleť rozjasnená, čistá a žiarivá. Na pocit je jemná a má vyhladenú textúru a viditeľne mladší vzhľad.  Starostlivosť je vhodné doplniť  Vitalizačným sérom a hydratačným krémom z línie NUTRI-PEPTIDE.